Ayça Çağla Altunkaya Kimdir?

Ayça Çağla Altunkaya Kimdir?

Ayça Çağla Altunkaya, 2 Temmuz 1999 tarihinde Yalova'da dünyaya geldi. Nişantaşı Üniversitesi'nde Hemşirelik bölümünden mezun olan Altunkaya, eğitim hayatının yanı sıra sporla da ilgilendi, özellikle basketbola merak sarmış. Okul yıllarında amatör olarak basketbol takımında yer alarak bu alandaki yeteneklerini geliştirdi.

Altunkaya, geniş bir kitle tarafından özellikle Acun Ilıcalı ile olan ilişkisiyle tanınıyor. Magazin dünyasında ilk kez, Ilıcalı'nın sürat teknesinde çekilen bir fotoğrafla gündeme gelen Ayça Çağla Altunkaya, kısa sürede medya tarafından ilgi odağı haline geldi. 31 Aralık 2020 tarihinde yayınlanan 'O Ses Türkiye' yılbaşı özel bölümünün ardından çekilen bir fotoğraf karesinde yer alarak, Acun Ilıcalı ile olan birlikteliğini kamuoyuna duyurdu. Bu ilişki, sosyal medyada ve magazin basınında geniş yankı uyandırmış, çiftin birlikte paylaştığı fotoğraflar büyük ilgi gördü.

Sosyal medyada da aktif olan Ayça Çağla Altunkaya, paylaşımları ve Ilıcalı ile olan ilişkisiyle sık sık gündeme geliyor. Kişisel yaşamı ve ilişkisiyle merak edilen bir figür olan Altunkaya, genç yaşına rağmen magazin dünyasında adından söz ettirmeye devam ediyor.

Önceki Haber Ayta Sözeri Kimdir?
Sonraki Haber Barış Arduç Kimdir?
Benzer Haberler

Seyhan Soylu Kimdir?

Cenk Torun Kimdir?

Mete Gök Kimdir?

Buse Plan Kimdir?