Cansu Tuman Kimdir?

Cansu Tuman Kimdir?

Cansu Büşra Tuman, 1994 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. 29 yaşındaki Tuman, İstanbul Kültür Üniversitesi'nde Moleküler Biyoloji eğitimi alarak bilimsel bir alanda kendini geliştirmeye başladı. Ancak, sanat dünyasına olan ilgisi onu Osman Yağmurdereli Sanat Akademisi'nde oyunculuk eğitimi almaya yönlendirdi.

Oyunculuk Kariyeri

Cansu Tuman, 2015 yılından itibaren Türk televizyon ve sinema dünyasında çeşitli projelerde rol alarak adını duyurmaya başladı. İlk olarak "Arka Sokaklar" ve "Kiralık Aşk" dizilerinde yer aldı. 2017 yılında "Ufak Tefek Cinayetler" dizisinde Arzu'nun gençliğini canlandırdı ve "Aşk Laftan Anlamaz" dizisinde Leyla karakteriyle izleyicilerin karşısına çıktı.

Tuman, kariyerine hız kesmeden devam etti ve 2020 yılında "Gerçek Olamaz" adlı sinema filminde Gül karakterini canlandırdı. Aynı yıl, "Öğretmen" dizisinde Merve rolüyle ekranlara geldi. "Yemin" dizisinde Feride karakteriyle 2020-2021 yılları arasında önemli bir rol üstlendi.

2022 yılında, tarihi drama türündeki "Alparslan: Büyük Selçuklu" dizisinde Aysu Hatun karakteriyle ve aksiyon-drama türündeki "Teşkilat" dizisinde Celine rolüyle izleyicilerin karşısına çıktı.

Kişisel Hayatı

Cansu Tuman, özel hayatı hakkında fazla bilgi paylaşmamakta. 1,68 metre boyunda, 52 kg ağırlığında olan Tuman, Oğlak burcudur. Sanat dünyasında yeni projelerde yer alarak kariyerine başarılı bir şekilde devam ediyor.

Cansu Tuman, genç yaşına rağmen oyunculuk kariyerinde önemli adımlar atmış ve yeteneğiyle dikkat çekti. Hem bilimsel alanda hem de sanat dünyasında kendini kanıtlayan Tuman, gelecekte de başarılı projelerde yer almaya devam edecek.

Filmografi

- Teşkilat (Celine, TV Dizisi 2022)

- Alparslan: Büyük Selçuklu (Aysu Hatun, TV Dizisi 2022)

- Yemin (Feride, TV Dizisi 2020-2021)

- Öğretmen (Merve, TV Dizisi 2020)

- Gerçek Olamaz (Gül, Sinema Filmi 2020)

- Ufak Tefek Cinayetler (Arzu'nun Gençliği, TV Dizisi 2017)

- Aşk Laftan Anlamaz (Leyla, TV Dizisi 2017)

- Kiralık Aşk (TV Dizisi 2015)

- Arka Sokaklar (TV Dizisi 2015)

Önceki Haber Metin Uca Kimdir?
Sonraki Haber Aleyna Kalaycıoğlu Kimdir?
Benzer Haberler

Seyhan Soylu Kimdir?

Cenk Torun Kimdir?

Mete Gök Kimdir?

Buse Plan Kimdir?