Davut Karaçak Kimdir?

Davut Karaçak Kimdir?

Davut Karaçak, 1978 yılında Kars'ta ticaretle uğraşan bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. Eğitim hayatını tamamladıktan sonra mobilya sektörüne duyduğu ilgiyle hareket ederek, bu alanda deneyim kazandı. Mobilya sektörüne olan tutkusu ve girişimcilik ruhuyla öne çıkan Karaçak, 2000 yılında TECH DESIGN MOBILYA SANAYİ A.Ş.'yi kurdu ve böylece sektördeki başarılı kariyerine başlangıç yaptı.

Loda Mobilya Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı

Günümüzde Davut Karaçak, Loda Mobilya'nın Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır. Loda Mobilya, İstanbul Dudullu Organize Sanayi Bölgesi’nde modern üretim tesisleriyle faaliyet göstermekte ve Türkiye başta olmak üzere, dünyanın birçok noktasında bulunan mağazalarıyla müşterilerine hizmet vermeye devam etmektedir.

2024 Yılında MOSDER Yönetim Kurulu Başkanı Seçildi.

İş hayatının yanı sıra Davut Karaçak, sektördeki etkin rolüyle bilinen bir sivil toplum gönüllüsüdür. İstanbul Sanayi Odası Meclis Üyeliği, TOBB Delegeliği, MOSDER Yönetim Kurulu Başkanlığı ve MOBSAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı gibi önemli sorumluluklar almakta ve sektörün gelişimine katkı sağlamaktadır. Ayrıca, lojistik ve sanayi sektörlerinde de önemli faaliyetlerde bulunan Karaçak, NHD Grup Lojistik A.Ş. ve İstanbul Mobilya Sanayicileri Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin de kurucu ortakları arasında yer almaktadır.

Başarılı kariyerinin yanı sıra özel hayatında da mutlu bir aile hayatına sahip olan Davut Karaçak, evli ve üç çocuk babasıdır. 

Önceki Haber Cevat Gülçiçek Kimdir?
Sonraki Haber Salih Pekgöz Kimdir?
Benzer Haberler

Umut Evirgen Kimdir?

Can Ataklı Kimdir?

Buğra Kavuncu Kimdir?

Buket Aydın Kimdir?